Connectie met ons maken?

Je vindt ons op LinkedIn

Over DG&K

DG&K Leiders en Managers, voorheen De Groot & Kolman, werd begin 2014 opgericht door Roland de Groot en Michel Kolman. Samen hebben zij meer dan 20 jaar ervaring in diverse managementfuncties op verschillende organisatieniveaus, onder meer in de financiële dienstverlening.

Over Roland

"Ik ben het beste te typeren als een resultaatgerichte en creatief-analytische denker. Ik hou ervan om zaken breed en over grenzen te overdenken en de hogere systematiek erachter te doorgronden. Ik heb een ondernemende geest met ambitie, die gaat voor het resultaat. Ik hou van presteren op uitdagende doelen die het beste in mij boven halen en waarvoor ik mij met hart en ziel kan inzetten. Ik ben een energieke en dynamische persoonlijkheid met een voorkeur voor slagvaardig en daadkrachtig optreden."

Bekijk mijn LinkedIn profiel

Over Michel

"Mijn persoonlijke drijfveer is mensen te laten samenwerken om het beste uit zichzelf en het team te halen. Ik doe dat het liefst door te werken aan nieuwe wegen om tot resultaat te komen en vanuit verschillende kanten naar een uitdaging te kijken. Daarbij vind ik het belangrijk om te doorgronden waarom we zijn zoals we zijn en waarom we de dingen doen zoals we ze doen. Ik ben competitief en heb een zeer sterke drive om het beste uit de situatie te halen. Daarbij is het einddoel belangrijk maar geniet ik het meest van de weg er naar toe. Waarnemend, inzicht, verbinden, presteren en conceptueel zijn de sleutelwoorden."

Bekijk mijn LinkedIn profiel

Scroll naar boven