Subsidie beschikbaar voor de energyboost van uw medewerkers en uw organisatie

De wereld verandert sneller dan ooit tevoren en nieuwe generaties medewerkers werken vanuit andere drijfveren. Dat vraagt om meer flexibiliteit van uw organisatie. Van u en uw medewerkers wordt gevraagd om mee te bewegen in de snel veranderende omgeving en de steeds hogere eisen die klanten stellen. Investeren in de energie van uw medewerkers is daarom essentieel. Dit verhoogt de kans dat uw medewerkers duurzaam inzetbaar blijven. Duurzaam inzetbaar betekent dat medewerkers gedurende hun loopbaan in staat worden gesteld om hun werk met behoud van gezondheid, productiviteit én motivatie uit te voeren. Onze aanpak is gericht op de totale inzetbaarheid van mensen in de organisatie en daarom uitermate geschikt in het kader van duurzame inzetbaarheid. 

Om de kosten van een traject voor u te verkleinen is er een mogelijkheid om subsidie aan te vragen. 

 

De ESF-subsidie

Het Europees Sociaal Fonds maakt het sinds 2014 mogelijk voor werkgevers om een beroep te doen op subsidie waarmee duurzame inzetbaarheid van medewerkers gestimuleerd kan worden. Jaarlijks kan er maximaal € 10.000 subsidie worden verkregen op de thema’s die onder de subsidieregeling vallen. Daarbij worden alleen de uren vergoed die gemaakt zijn door een externe adviseur. De subsidie bedraagt 50% van deze kosten. Het minimale subsidiebedrag bedraagt € 6.000 en wordt bereikt bij projectkosten van € 12.000.

 

Pak die energyboost!

U dient de aanvraag zelf te doen maar op basis van onze ervaring met eerdere trajecten ondersteunen wij u daar graag bij. 

Wilt u meer weten over de regeling, waar je op moet letten of wilt u met ons praten over concrete invulling van een traject neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

 

 

Scroll naar boven