Jouw energyboost - waar je écht van in beweging komt!

Jouw hoofd en hart?

De verbinding leggen tussen directie, managers en medewerkers. Tussen teams en afdelingen. Tussen hoofd en hart. Dát is waar DG&K Leiders en Managers jou in ondersteunt.

 

Hoe zit het met de verbinding tussen jouw hoofd en hart? Welke drempels zie je elke dag? Is er nog voldoende passie in je werk? Wil je sneller besluiten of misschien dingen loslaten, delegeren? Jouw persoonlijke effectiviteit vergroten? Ben je leidinggevende en wil je jouw team tot grote hoogten brengen?

Waarschijnlijk heb je al vaker een poging gedaan om de boel om te gooien maar is het niet gekomen tot een daadwerkelijke verandering. Geheimpje? Het overkomt ons allemaal. Weten wat je wilt veranderen, betekent nog niet dat je het ook direct kunt. Als je vandaag besluit om aan sport te gaan doen, betekent dit niet automatisch dat je over zes maanden de Marathon kunt lopen. Met alleen motivatie red je het niet. Er is training en begeleiding voor nodig. Gedragsverandering gaat om het creëren, volgen en inslijten van nieuwe patronen. Motivatie zet je op het spoor; het patroon zorgt ervoor dat je het spoor blijft volgen.

 

Doorbreek jouw patronen!

Bij DG&K helpen we op verschillende manieren om organisaties en mensen een energyboost te geven. Vaak zijn er individuele uitdagingen. Daar kunnen we jou mee helpen. Wij zorgen ervoor dat je een persoonlijke energyboost krijgt; een boost van binnenuit. Vanuit je buik en je hart. Je ontwikkelt je in je eigen omgeving. Je gaat zelf aan de slag, met je eigen uitdagingen, in stappen die je zelf bepaalt. We leren je om met de juiste stappen tot resultaat te komen.

 

Voor wie?

Voor iedereen! Iedereen die op zoek is naar een energyboost en die zich wil ontwikkelen heeft baat bij ondersteuning die je helpt om de verandering ook daadwerkelijk beet te pakken. 

 

Hoe?

Onze methode geeft coaching een nieuwe dimensie. Via een uniek online platform zijn wij altijd dichtbij en met een druk op de knop beschikbaar. Je vraagt onze ondersteuning op de momenten dat jij het nodig hebt. Met slechts een paar minuten per dag bereik je met onze methode al snel resultaat! Daarnaast bieden we via persoonlijke gesprekken en andere coachingvormen begeleiding op maat. 

 

De voordelen van onze methode:

·       Wij zijn altijd dichtbij.

·       Garantie voor succes; je maakt snel succesvolle stappen en kunt door zolang je wilt.

·       Je bepaalt zelf welke behoefte je hebt en welke uitdagingen je aangaat.

·       Toepasbaar in je eigen omgeving.

·       Een uniek online platform dat je ondersteunt in je uitdagingen.

·       Makkelijk uit te breiden naar teamsessies vanuit dezelfde methode. 

Je betaalt een eenmalig bedrag voor toegang tot de methode en het platform. Daarnaast is maatwerk mogelijk in de begeleiding en wijze van coaching. Hieronder hebben we alvast een tweetal opties weergegeven. 

Jouw Energyboost

Altijd coaching dichtbij

Onze unieke methode inclusief online platform; ook op mobiel of tablet.

 

€ 450 eenmalig +

€ 295,00 per 3 mnd (per 3 mnd te verlengen) 

 Aanmelden

 

 

Jouw Energyboost+

Altijd coaching dichtbij

Onze unieke methode inclusief online platform; ook op mobiel of tablet.

Extra coaching voor jou in je rol als leidinggevende

 

€ 750 eenmalig +

€ 299,00 per maand

Aanmelden

Scroll naar boven