Behoefte aan interim ondersteuning?

Mail Michel

Interim inzetbaar

Krijgt uw organisatie te maken met een fusie of een andere organisatieomslag? Dan kan het voor de betrokkenen prettig zijn om de leiding neer te leggen bij iemand die iets minder diepgeworteld zit in de organisatie. Ook wanneer de impact van de omslag niet zo groot is. Bijvoorbeeld wanneer behoefte is aan een klantgerichtere aanpak, kwaliteitsverbetering of de ontwikkeling van personeel. Bij DG&K Leiders en Managers hebben we ruime ervaring in interim functies en staan de behoeften van de organisatie en uw medewerkers centraal.

Onze kracht
Wij zijn succesvol gebleken in onze interim aanpak, waarbij we gemiddeld voor enkele maanden per opdracht ingezet worden. De feedback die wij van klanten ontvangen op de trajecten (welke ook beschreven staan in onze klantcases) laten zien dat we goed zijn in:

·   Het verbinden van mensen tussen alle lagen in de organisatie met daarbij de juiste tone of voice;
·   Het laten werken vanuit drijfveren;
·   Het creëren van eigenaarschap bij de medewerkers;
·   Verminderen van complexiteit in de werkprocessen;
·   Het (bege)leiden in een heldere en eenduidige richting;
·   Doelstellingen vaststellen, in de praktijk brengen en borgen;
·   Energie geven en creëren.

Een hogere betrokkenheid van medewerkers, een hoger servicelevel, toegenomen tevredenheid onder klanten en een lager ziekteverzuim zijn enkele van de meetbare resultaten die we hiermee behaald hebben.

Welke functies?

Wij zijn inzetbaar als interim verandermanager, interim teammanager, interim bestuurder, interim (senior) project manager, interim directeur, een interim (senior) manager, interim sales manager en soortgelijke functies. Bijvoorbeeld binnen een bank, verzekeraar, onderwijs of in de zorg. Vraag ons gerust vrijblijvend advies voor uw organisatie.

Scroll naar boven